<body>
četrtek, 22. marec 2007
avtor: girl007, 13:12

BIK

21. april - 21. maj

Kaj lahko pričakujete?
Pomlad je čas čudežev in letošnja ne bo z njimi prav nič skoparila, saj boste leteli na krilih ljubezni. Venerin vpliv vas bo v aprilu naredil za ene izmed najbolj privlačnih znamenj zodiaka, lahko si boste zaželeli kogarkoli in ga dobili, vprašanje pa je, koliko časa bo trajalo. V maju bodo stvari tekle še lepše - če je to sploh mogoče. Romantiki ne bo videti ne konca ne kraja, v juniju se lahko iz strastnega flirta razvije velika ljubezen.

Koga poljubiti?
Lahko si boste izbrali kogarkoli, a boste ostali zvesti svojemu okusu in se spogledovali z zemeljskimi znamenji vse do junija, ko vas bodo premamila ognjena znamenja.

Komu pobegniti?
Kljub vsej strasti boste težko našli skupni jezik s škorpijoni, pogosto vas bodo ob živce spravljali tudi strelci.



OVEN

21. marec - 20. april

Kaj lahko pričakujete?
Omahljiv začetek pomladi vam bo vzel nekoliko poguma pri osvajanju in zapeljevanju, svojih čustev ne boste razkrili komurkoli, delali boste previdne korake. Dolgčas vam kljub temu ne bo, saj boste v aprilu izžarevali posebno privlačnost, ki bo pritegovala poglede, vaši kriteriji pri izbiri pa bodo nenavadno visoki. V maju boste nekoliko bolj prepričani sami vase, a še vedno zadržani in obremenjeni s svojim gmotnim stanjem. Junija vas bodo skrbi minile, spet boste zavladali situaciji.

Koga poljubiti?
V aprili in maju vas bo vleklo v naročje vodnih znamenj, nekateri lahko podležete romantičnim bikom, ki vas bodo znali zadovoljiti. Junija bodo v ospredje stopila ognjena znamenja, kresalo se bo!

Komu pobegniti?
Srcu se ne da vladati, a vseeno bodite previdni, če se boste zapletali z zračnimi znamenji, bolje vam kaže šele v juniju.


Ula, tudi tebe ne bomo julija nič vabili v naše kraje. Lahko samo mož pride. Pa še on šele junija, ker zgleda bo z mojim konflikten. Haha

Hvala bogu, da bodo nekateri ovni podlegli romantičnim bikom, tako da sem vseeno malo bolj mirna. Hahaha

 



1Komentarji:


Blogger Ula, 22. marec 2007 ob 19:54

ooo hvala BOGU!!!!
pa siolu za tale horoskop :P